På söndag 26 mars öppnar anmälan till 7:e upplagan av Rya Åsar Trail Run

av | mar 25, 2023

Söndag den 26 mars öppnar vi anmälan till den sjunde upplagan av Rya Åsar Trail Run. Loppet arrangeras den 7 oktober 2023 i Borås. Passa på att anmäla er senast den 10 april då vi har Early Bird-pris. 

Rya Åsar Trail Run är på 12 km med fina stigar, utmanande höjdmeter, vackra vyer. Start- och målområdet är på platån vid Rya åsar naturreservat där det bjuds på musik, matservering, sponsorutställare och härlig stämning.

Loppet är anpassat för alla nivåer och det finns flera startgrupper att välja mellan. Vi har en rolig lagtävling där det krävs minst tre löpare i varje lag. Nu har du chansen att få med dina vänner i ett lag och utmana ett annat kompisgäng, företag eller förening. Under loppet får löparna även ta sig an det stora kraftprovet Djävulsbacken. Backen är en populär publikplats och hejaropen och stämningen ger välbehövlig energi upp till toppen.

Under lördagen genomförs även Rya Åsar 5K – 5 km främst på fina grusvägar längs naturreservatet. Vi har även lopp för alla barn 6-13 år. Rya Åsar Kids Trail Run, i år både 800m och 1,8 km.

På söndag den 26 mars öppnar anmälan till Rya Åsar Trail Run 12 km och Rya Åsar 5K. Vi avvaktar lite med att öppna anmälan till Kids-loppen och vi återkommer om när vi släpper anmälan till Rya Åsar MTB.

Passa på att anmäla er till Rya Åsar Trail Run senast den 10 april då vi har Early Bird-pris!

Anmälan gör ni här. 

Varmt välkomna till Rya Åsar Trail Run 2023!